Patiënt worden

Patiënt worden bij onze tandartsenpraktijk in Amersfoort

Bij de intake wordt er een controle uitgevoerd en als de röntgenfoto’s ouder zijn dan een jaar, worden er ook nieuwe röntgenfoto’s gemaakt. Daarbij wordt er ook een pasfoto gemaakt voor in uw persoonlijk dossier, dit ter herkenning.

Tijdens de intake bespreken we uw gebitsproblemen en wensen door. Mocht u eventuele medische klachten of angsten hebben geef dit gerust aan tijdens de intake. Dit is erg belangrijk voor ons behandelplan.

De intake zal altijd plaats vinden bij de praktijk eigenaar, Dhr. Hajipour, daarna zal u worden ingedeeld bij een andere tandarts die het beste bij u past, of vanwege de voorkeur van uw werkdagen of een tandarts naar uw keuze. Deze tandarts zal uw vaste tandarts worden.

Als u belt voor het maken van een intake, zal de balieassistente in overleg met u een datum inplannen voor deze intake. Tevens zal er een inschrijfformulier en een informatieformulier met de afspraak bevestiging, per post of per mail naar u worden toegezonden.

Ook kunt u het inschrijfformulier al vanaf hier uitprinten.

Neem bij het eerste bezoek mee:

  • Het inschrijfformulier, zo volledig mogelijk, naar waarheid ingevuld
  • Uw identiteitsbewijs
  • Uw zorgpas
  • Eventueel het dossier van uw vorige tandarts

Wij nemen nog patiënten aan!

Om een afspraak te maken voor de eerste intake kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan van maandag t/m donderdag tussen 08:00 en 17:00 uur, en vrijdag tussen 08:00 en 12:00 uur, op telefoonnummer: (033) 479 30 11.

U kunt ook het aanmeldingsformulier invullen. We nemen spoedig contact met u op.

Aanmeldformulier