Bang voor de tandarts?

Onze tandartsen uit Amersfoort geven u de zorg die u nodig heeft.
Als u bang bent voor de tandarts ziet u waarschijnlijk als een berg tegen de periodieke controle of een andere tandartsafspraak op. U bent niet de enige. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die angst voor de tandarts hebben. Stel het tandartsbezoek niet langer uit en maak een afspraak bij Tandartsen Centrum Vathorst in Amersfoort.

Angst voor de tandarts? Niet nodig!

De tandartsen van onze praktijk vertellen u alles wat u moet weten zodat u rustig in de tandartsstoel plaatsneemt. Jaarlijks krijgen wij te maken met honderden patiënten die bang zijn voor de tandarts. De juiste begeleiding en goed luisteren naar wat u aankunt, is het belangrijkste bij onze gespecialiseerde tandartsafspraken

Zij stellen u gerust >>>

Hoe gaan we te werk en hoe overwint u uw angst?
De eerste keer dat u bij ons langskomt in onze tandartsenpraktijk in Amersfoort, zien we u voor een gesprek en een inspectie in uw mond. Wanneer er geen recente foto van uw gebit is, zal er een röntgenfoto worden gemaakt van uw gebit in onze praktijk. Aan de hand van deze stappen gaan we over op eventuele vervolgbehandelingen. Vragen staat vrij en we beantwoorden alles zo goed als mogelijk. Angstig zijn voor de tandarts is voor iedereen anders. De één wil alles weten tot in detail. De ander wil liever zo weinig mogelijk informatie over de behandeling weten. Met onze ervaring en deskundigheid kan iedereen met angst voor de tandarts bij ons terecht.

Onze tandartsen gaan hier dan samen met u aan werken dat u met een prettig gevoel de behandeling ondergaat. Zowel de tandarts als assistente gaan hier samen voor zorgen, u staat centraal.

Contact met onze tandartsen en mondhygiënisten in Amersfoort
We houding overal rekening mee. Is deze informatie voor nu genoeg en wilt u het even laten bezinken? Laat dan een berichtje achter op de website. We nemen contact met u op voor de tweede stap. Want de eerste stap heeft u al gezet.

Angst voor de Tandarts - Tandartsen Centrum Vathorst | Uw tandarts in Amersfoort