Onze werkwijze

Bij Tandartsen Centrum Vathorst zijn er meerdere tandartsen werkzaam. U als patiënt zal een vaste tandarts krijgen/behouden.
Om al onze patiënten een optimale tandheelkundige zorg met hoge kwaliteit te kunnen bieden werken wij nauw samen met een aantal tandheelkundige specialisten. Hierbij kunt u denken aan kaakchirurgen, orthodontisten, endodontologen, parodontologen, kindertandartsen, tandtechnische laboratorium etc.. Behandeling van een van deze specialisten vindt alleen plaats, na doorverwijzing door uw behandelaar.

Hoe werken wij?

Om ervoor te zorgen dat de periodieke controles op tijd plaats vinden wordt de volgende periodieke controle altijd gelijk ingepland na de laatste periodieke controle.
Ter herinnering aan de geplande afspraak, zij het de periodieke controle of een vervolgafspraak, sturen wij u een herinneringsmail, ongeveer een week voor aanvang van de afspraak. Daar waar de datum en tijdstip van de geplande afspraak nogmaals in bevestigd staat. Echter kunnen hier geen rechten aan worden ontleent, dit is een  extra service van ons, als u geen mail heeft ontvangen betekent dit niet dat de afspraak niet door gaat.

Geef adreswijzigingen of wijzigingen in telefoonnummers/e-mailadressen, altijd tijdig door aan de balieassistente, zodat uw gegevens altijd kloppen. Geef wijzigingen in gezondheid, medicijnen en of allergieën altijd door aan de behandelaar, dit is namelijk van groot belang om complicaties tijdens de tandheelkundige behandelingen te voorkomen.